Контакт

Адреса: Парохија Светог Архангела Гаврила

49 North Lake, P.O. Box 2918 Rd, Richmond Hill, ON, L4E 1A8

Парохијски свештеник:
прота Златибор Ђурашевић
Телефон: 647-745-1345 (мобилни)
E-mail: zlatibordj@gmail.com